Route 638
Route 638

Route 638


Als kleine jongen liep Nicolai Vos tussen de grote Amerikaanse auto’s in het bedrijf van zijn vader.
Toen wist hij; dit wil ik later ook!
 

Na het succesvol afronden van de IVA opleiding en hier en daar wat werkervaring opgedaan te hebben was het tijd om de droom van een eigen bedrijf te gaan verwezenlijken. Vanuit een klein kantoortje aan de Brabantse N638 startte hij in 2013 autobedrijf Route638. Hier adviseerde hij klanten over de aankoop van een auto of geheel wagenpark, financieringsvormen, verzekeringen...en op het terrein verkocht hij ook wat occasions. Al snel was er een groot tekort aan tijd en ruimte en kon hij niet anders dan verhuizen naar een groter pand en personeel aannemen. De naam (638) is altijd gebleven, de locatie is veranderd.
 

In 2015 opent Route 638 ook een tweede vestiging in het centrum van Numansdorp: de eerste Nederlandse Dames Autosalon. Drijfveer hierachter is moeder Astrid Vos. Met aanmoediging en steun van man en zoon is zei diegene die hier de klanten te woord staat. Zij weet precies hoe deze doelgroep graag geholpen wil worden en wat voor auto’s er in het aanbod moeten.
 

Begin 2018 is toch besloten om opnieuw vanuit 1 locatie te gaan werken; het pand aan de Voorstraat in Numansdorp. De naam Dames-autosalon op de gevel heeft plaatsgemaakt voor Route 638 Autosalon en het aanbod is uitgebreid met exclusieve auto’s. Met 1 vestiging zijn er natuurlijk minder auto’s op voorraad maar er is gekozen om te investeren in een bredere en nog betere dienstverlening.
 

De locatie in het gezellige centrum spreekt ons zo aan omdat we een net zo lage drempel willen hebben als de bakker of groenteboer. Liefhebbers van mooie auto’s zijn bij ons dan ook altijd welkom om ons geweldige aanbod te bekijken.

Onze expertise


 

  • Eerlijk advies
  • Financiering / Leasing
  • Auto inkoop
  • Import
  • Export
  • Verzekeringen
  • We zetten heerlijke thee en koffie ;-)

Impressie van Route 638

MorgenInternet